Očekuju se obilnije padavine: Sneg promenljivog inteziteta pada u većem delu Srbije

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju se obilnije padavine: Sneg promenljivog inteziteta pada u većem delu Srbije

Sneg promenljivog inteziteta ovog popodneva pada u većini krajeva zemlje, a snega visine do pet cm u raskvašenom stanju ima na području Požarevca, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Požege i Ivanjice Sneg promenljivog inteziteta ovog popodneva pada u većini krajeva zemlje, a snega visine do pet cm u raskvašenom stanju ima na području Požarevca, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Požege i Ivanjice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gde je ujedno i obavezna upotreba zimske opreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Bez zimske opreme se ne može ni ka zimskim centrima, na putevima ka Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Goču i Goliji.PROČITAJTE JOŠ - Zimski vikend pred nama: U većem delu Srbije susnežica i slab sneg, zabeleo se i Beograd (VIDEO) Prema upozorenjima meteorologa, obilnije padavine očekuju se tokom celog dana, a više snežnih padavina očekuje se u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog kiše, snega i poledice

Izvor: Blic, 28.Dec.2019

Pretežno oblačno vreme, u nižim predelima je moguća slaba kiša, dok na području Kopaonika pada slab sneg, a slabe snežne padavine treba očekivati tokom noći i u nižim predelima Srbije, što može otežati uslove za vožnju, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.