Obnova puteva u svim opštinama

Izvor: Beta, 25.Jul.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova puteva u svim opštinama

ZAJEČAR, 25. jula 2014. (Beta) - Srbija će u naredne dve do tri godine obnoviti puteve u svim lokalnim samoupravama i u to će investirati oko 400 miliona evra, izjavila je un petak potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Ona je u Zaječaru rekla da je deo sredstava za obnovu puteva obezbedjen iz kredita koji su odobrile Svetska banka, Evropska banka za obnovu razvoj (EBRD) i Evropska investiciona banka >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << (EIB).

Reč je o kreditu od 273,8 miliona evra namenjenom za obnovu 1.100 kilometara puteva u Srbiji.

Mihajlovićeva, koja je i minitarka gredjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije rejla je i da će država pomoći da se formiraju konzorcijumi putarskih i gradjevinskih firmi za zajedničke nastupe na tenderima u Srbiji, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U obnovu puteva država ulaže 400 miliona evra

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

- Srbija će u naredne dve do tri godine obnoviti puteve u svim lokalnim samoupravama i u to će investirati oko 400 miliona evra, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović...Ona je u Zaječaru rekla da je deo sredstava za obnovu puteva..obezbedjen iz kredita koji su odobrile Svetska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.