Obijao kuće, krao alat, tehniku i garderobu

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijao kuće, krao alat, tehniku i garderobu

Kako navodi zaječarska policija muškarac je provalio u četiri kuće u okolini Zaječara i Knjaževca i iz njih ukrao dva televizora, antenu, više komada električnog i ručnog alata i garderobu ZAJEČAR – Policija u Zaječaru, po nalogu nadležnih tužilaštava u Zaječaru i Knjaževcu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Knjaževca, koga terete da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obijao kuće i krao posuđe, garderobu, alat i tehniku.Ovaj muškarac je, navode u Policijskoj upravi u Zaječaru, provalio u četiri kuće u okolini Zaječara i Knjaževca i iz njih ukrao dva televizora, antenu, više komada električnog i ručnog alata i garderobu. U jedno domaćinstvo ušao je kroz prozor i odneo servis za ručavanje, a jednu je pokušao da obije, ali na sreću nije uspeo. Policija ga tereti da je izvršio nekoliko krivičnih dela od pokušaja do teških krađa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prijave protiv muškarca osumnjičenog za seriju teških krađa

Izvor: Bor030.net, 20.Mar.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnih tužilaštava u Zaječaru i Knjaževcu, podneće krivične prijave protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Knjaževca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri teške krađe, tešku krađu u pokušaju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.