OVO JE SRBIN KOJI JE UBIJEN U BRAZILU: Pored njegovog leša našli su pasoš, njegovo kretanje može da otkrije MOTIV

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 23:36

OVO JE SRBIN KOJI JE UBIJEN U BRAZILU: Pored njegovog leša našli su pasoš, njegovo kretanje može da otkrije MOTIV

Marjan Jocić (39) iz Zaječara nađen je mrtav u blizini Plavog jezera u Brazilu, a tamošnja policija veruje da je Srbin ubijen.

Telo je pre mesec dana pronašla meštanka u kamenolomu nedaleko od jezera, koje važi za turističku atrakciju.

Tamošnja policija nije još uvek utvrdila motiv ubistva Marjana Jocića, a potraga za ubicom je u toku.

- Sve opcije su otvorene, a policija je uputila apel građanima da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o zločinu ili žrtvi, to javi nadležnima, a oni će im garantovati bezbednost - prenose lokalni mediji. Inače, kako su ranije pisali mediji iz Južne Amerike, u Brazilu, pored ostalih, deluju i narko-bande sa Balkana, za koje rade i Srbi.

Tako je brazilska policija u decembru 2018. razbila međunarodnu kriminalnu grupu, na čijem je čelu navodno narko-bos iz Srbije, koja je krijumčarila kokain u Evropu, tačnije Francusku i Veliku Britaniju. Tada je, kako su pisali lokalni mediji, zaplenjena tona kokaina. - Zasad nema potvrde da je Jocić bio umešan u šverc droge, ali istražitelji ne isključuju ni tu mogućnost - kaže izvor.

Istekao mu pasoš

Mesec dana bez dokumenata

Lokalni mediji navode da je interesantno to što je ubijenom Srbinu pasoš, koji mu je izdat u policijskoj upravi u Zaječaru, istekao 9. aprila ove godine.

- To znači da je on u Brazilu boravio mesec dana sa isteklim pasošem. Ispituje se da li je zbog situacije sa koronavirusom propustio priliku da se vrati u domovinu pre nego što su mu dokumenta istekla - navode izvori medija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.