PIROMAN: Nepoznata osoba zapalila lokal u Zaječaru

Izvor: Kurir, 27.Jul.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROMAN: Nepoznata osoba zapalila lokal u Zaječaru

Policija je jutros oko 1.45 sati primila dojavu da je nepoznata osoba bacila zapaljivi predmet na lokal u ulici Hajduk Veljkovoj 33

ZAJEČAR - Nepoznata osoba zapalila je jutros lokal "KMB Homegradnja" u Zaječaru, a požar je ugašen nakon intervencije vatrogasaca, saopštila je Uprava policije u Zaječaru.

Policija je oko 1.45 sati primila dojavu da je nepoznata osoba bacila zapaljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predmet na taj lokal u ulici Hajduk Veljkovoj br. 33.Posle gašenja požara, obavljen je uviđaj i utvrđeno je da je požar namerno izazvan.

Tom prilikom je napravljena materijalna šteta na objektu i robi u njemu.Kriminalistička policija radi na rasvetljavanju tvog događaja i utvđivanju identiteta osobe koja je izazvala požar.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zapaljen lokal u Zaječaru

Izvor: RTS, 27.Jul.2013

Zapaljivi predmet bačen na prodavnicu hemijskih proizvoda, boja i lakova u Zaječaru. Posle gašenja požara, obavljen je uviđaj, a policija utvrđuje identitet osobe koja je izazvala požar...Nepoznata osoba zapalila je jutros lokal "KMB Homegradnja" u Zaječaru, a požar je ugašen nakon intervencije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.