Nakon što se ubio otac šestoro dece u Zaječaru, gradska vlast donela ODLUKU - podmiren dug za struju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što se ubio otac šestoro dece u Zaječaru, gradska vlast donela ODLUKU - podmiren dug za struju

Z. S. je izvršio samoubistvo vešanjem, iza sebe je ostavio četiri sina, dve ćerke i suprugu.

Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, koji se ubio u ponedeljak zbog nemaštine, iza sebe je ostavio dug za struju koji su podmirili gradski čelnici Zaječara. Neizmirenih 165.000 dinara je podmireno jer su se gradonačelnik Boško Ničić, predsednik Skupštine grada Stefan Zamkov i sekretar Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljan Milovanović odrekli putnih troškova kako bi pomogli porodici.

Kako se saznaje, grad Zaječar takođe će snositi troškove sahrane Z. S. a u njegovu porodicu upućeni su zaposleni Centra za socijalni rad kako bi pomogli.

Supruga je njegovo telo pronašla u bašti, u kojoj je često provodio vreme, obešeno o drvo.

Ni on ni supruga nisu nigde radili, a struja im je bila isključena zbog neplaćenih računa već godinu dana.

Kako se saznaje, nije ostavio oproštajno pismo, a policija je uviđajem utvrdila da nema naznaka da je muškarca neko ubio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.