Na motoru stradala dva mladića

Izvor: RTS, 17.Sep.2010, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na motoru stradala dva mladića

Dva mladića iz sela u opštini Boljevac, poginula su kada je skuter, kojim je upravljao jedan od njih, podleteo pod šleper na magistralnom putu Zaječar-Paraćin.

Na magistralnom putu Zaječar-Paraćin poginula su dva mladića iz sela u opštini Boljevac, kada je skuter, kojim je upravljao jedan od njih, podleteo pod šleper, saopštile su porodice stradalih, prenosi Beta.

Policija još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izdala saopštenje povodom te nesreće, ali su porodice navele da su u udesu poginuli A. T. (17) iz Podgorca i Milan N. (18) iz Bogovine. Lakše telesne povrede zadobio je N. N. (17) koji je bio na drugom skuteru.

A. T. je sinoć oko 22 sata skuterom marke "orion", na kojem je vozio Milana N. nameravao da pretekne šleper, ali je izgubio kontrolu nad dvotočkašem u pokušaju da izbegne drugo vozilo koje mu je išlo u susret.

Pošto se motor prevrnuo, podleteo je pod šleper.

Njegov prijatelj i on nastradali su na licu mesta, što su konstatovali lekari Hitne pomoći Doma zdravlja u Boljevcu koji su ubrzo došli na mesto nesreće.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.