Na koronavirus pozitivno 33 osobe iz istočne Srbije

Izvor: Bor030.net, 04.Apr.2020, 23:10

Na koronavirus pozitivno 33 osobe iz istočne Srbije

U mestima Borskog i Zaječarskog okruga novi koronavirus potvrđen je kod 33 osobe. Prema informacijama koje je danas objavio Štab za vanredne situacije grada Zaječara, zaključno sa 3. aprilom, na koronavirus testirano je 66 osoba, od kojih je zaraza potvrđena kod polovine. Najviše zaraženih je u Zaječaru, gde COVID-19 ima 17 osoba. U ovom gradu […] The post Na koronavirus pozitivno 33 osobe iz istočne Srbije appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U Borskom i Zaječarskom okrugu testirano 66, zaraženo 33

Izvor: Danas, 04.Apr.2020

Na teritoriji Zaječarskog i Borskog okruga, odnosno na teritoriji osam lokalnih samouprava od početka pandemije do juče ukupno je testirano 66 osoba, a kod 33 je virus potvrđen, navodi se pored ostalog u saopštenju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara objavljenom večeras na zvaničnom gradskom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.