Novi slučajevi koronavirusa u Boru: Do sada obolelo šest osoba [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 04.Apr.2020, 15:23

Novi slučajevi koronavirusa u Boru: Do sada obolelo šest osoba [VIDEO]

Gradonačelnik Bora i komandat Gradskog štaba za vanredne situiacije Akeksandar Milikić kazao je da je koronavirus potvrđen kod još dve osobe iz Bora. Prisustvo korona virusa potvrđeno je još kod dve osobe u Boru, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić na današnjoj konferenciji za novinare. Sa prethodna četiri slučaja, na teritoriji Grada Bora od Covida-19 […] The post Novi slučajevi koronavirusa u Boru: Do sada obolelo šest osoba [VIDEO] appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na koronavirus pozitivno 33 osobe iz istočne Srbije

Izvor: Bor030.net, 04.Apr.2020

U mestima Borskog i Zaječarskog okruga novi koronavirus potvrđen je kod 33 osobe. Prema informacijama koje je danas objavio Štab za vanredne situacije grada Zaječara, zaključno sa 3. aprilom, na koronavirus testirano je 66 osoba, od kojih je zaraza potvrđena kod polovine. Najviše zaraženih je...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.