Izvor: BKTV News, 29.Jan.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Crnom Vrhu minus 12 stepeni, u mnogim mestima sneg

U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom Vrhu, gde je u sedam časova izmereno minus 12 stepeni, a u mnogim mestima širom zemlje pada sneg.
Snežna mećava je trenutno u Velikom Gradištu, a sneg umerenog intenziteta pada u Kikindi, na Crnom Vrhu, u Negotinu, Zaječaru i Dimitrovgradu, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Slab sneg trenutno pada na Paliću, u Somboru, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, na Kopaoniku, u Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Leskovcu.
Na Zlatiboru je izmereno minus osam, u Požegi i Zaječaru minus šest, a u Negotinu, Sjenici, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kruševcu i Ćupriji minus pet stepeni.
Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu i Smederevskoj Palanci, izmerena su minus četiri stepena.
U Loznici, Velikom Gradištu, Kuršumliji, Nišu, Leskovcu i Dimitrovgradu izmerena su minus tri, a u Vranju minus dva stepena.
Izvor: Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Na Crnom Vrhu minus 12, na Zlatiboru pet stepeni

Izvor: Akter, 30.Jan.2014, 14:58

U Srbiji je danas najhladnije na Crnom Vrhu, gde je u 13 časova izmereno minus 12 stepeni, a najtoplije je na Zlatiboru sa pet stepeni iznad nule

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.