NE KREĆITE NA PUT BEZ OVOGA! Putevi Srbije apeluju na vozače: Poseban OPREZ na ovim deonicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 08:03

NE KREĆITE NA PUT BEZ OVOGA! Putevi Srbije apeluju na vozače: Poseban OPREZ na ovim deonicama

Poseban oprez savetuju za područje Zaječara.

Putevi Srbije apeluju na vozače da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, te da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Poseban oprez savetuju za područje Zaječara, gde u tunelima na Đerdapskoj magistrali mestimično ima ledenica, koje su obeležene saobraćajnom signalizacijom. Na auto-putu E-75, na deonici petlja Inđija - petlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stara Pazova, u zoni naplatne stanice Stara Pazova ka Beogradu u toku su radovi na rekonstrukciji naplatne stanice i odvijaće se do 15. maja uz odvijanje saobraćaja shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na deonici Petrovac na Mlavi - Krepoljin zbog oštećenja kolovozne trake ka Krepoljinu usled klizišta saobraćaj za putnička vozila odvija se naizmeničnim propuštanjem. Zabranjen je saobraćaj za teretna motorna vozila. Alternativni pravci iz smera Petrovca na Mlavi ka Kučevu, a iz smera Krepoljina ka Despotovcu.

Na deonici Ljig - Mionica - zbog radova u naselju Banja Vrujci do 30. aprila saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Na deonici Vrbas - Savino Selo obustavljen je saobraćaj do 9. septembra zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija. Aleternativni pravac - preko Kule i Savinog Sela.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.