Mokri kolovozi zbog kiše

Izvor: RTS, 19.Feb.2017, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokri kolovozi zbog kiše

Ovog jutra vremenske prilike nisu povoljne kao predhodnih dana, jer će kiša i mokar kolovoz pratiti vozače tokom celog dana, saopštio je AMSS.
Opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga koja su ispunjena vodom jer se ne vide, pa ukoliko brzina nije smanjena i prilagođena može doći do oštećenja na vozilu.
Upozoravaju se vozači na učestale odrone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojih ima na đerdapskoj magistrali, mogući su i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, na području Majdanpeka, ka Staroj planini, Rtnju i Sokobanji.
Meterolozi najavljuju i susnežicu u planinskim predelima dok se
tokom noći očekuje i u nižim predelima naše zemlje, tako da podsećamo na obaveznu upotrebu zimske opreme.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.