Izvor: Blic, 13.Jan.2020, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARAC SE OBESIO ZBOG NEMAŠTINE, ZA SOBOM OSTAVIO ŠESTORO DECE Porodica skrhana: "Imali smo dug za struju, ali mnogi žive bez struje, ne mogu da verujem da se ubio"

Muškarac Z. S. (37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, rano jutros izvršio je samoubistvo vešanjem, kako se sumnja, iz nemaštine. Iza sebe ostavio je šestoro dece i suprugu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica kod Zaječara ZAVIJENA U CRNO, šestoro dece ostalo BEZ OCA, sin kaže: Ne mogu da verujem da se ubio zbog NEMAŠTINE

Izvor: Večernje novosti, 13.Jan.2020

Da govori o tragediji koja je naterala oca da izvrši samoubistvo, smogao je snage njegov najstariji sin MUŠKARAC Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara u ponedeljak jutro izvršio je samoubistvo vešanjem. Iza sebe je ostavio četiri sina, dve ćerke i suprugu. Ništa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.