Krivična prijava zbog pretnji protiv Boška Ničića

Izvor: RTS, 21.Feb.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog pretnji protiv Boška Ničića

Član Gradskog veća Zaječara Aleksandar Milivojević podneo je krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv nekadašnjeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.
Aleksandar Milivojević je na konferenciji za novinare rekao da je prijavu podneo jer mu je Boško Ničić pretio "gepekovanjem".

"Pretio mi je gepekovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i korišćenjem mafijaških izraza, što u prevodu znači pretnje smrću", rekao je Milivojević i dodao da očekuje da policija i Tužilaštvo reaguju po njegovoj prijavi.
Milivojević je rekao da nije prvi put da mu Ničić preti jer je bio svedok napada Ničića na sadašnjeg gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića.
"Smatram da Ničić neće birati sredstva da bi me ućutkao", rekao je Milivojević.
Tvrdi i da Ničić u poslednjih godinu i po dana sa saradnicima vodi orkestrirane napade na njega kao i da je angažovao "neke osobe" da ga prate.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.