Knjaževac: Konkursi za projekte mladih

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Jan.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaževac: Konkursi za projekte mladih

Zaječarska inicijativa, Zimanov fond za mlade, Fondacija Iskorak i Nacionalna zadužbina za demokratiju, pokrenuli su konkurs za projekte mladih.

Cilj je da se pruži podrška mladim ljudima, koji pokreću inicijative koje vode ka pozitivnim promenama u lokalnim zajednicama. Ukupna raspoloživa sredstva u okviru programa iznose 15 000 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti. Organizacije mogu konkurisati za maksimalni >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << iznos od 3 000 američkih dolara, dok minimalna svota iznosi hiljadu dolara, u dinarskoj protivvrednosti. Krajnji rok za konkurisanje je 15. februar 2014. godine.
Otvoren je i konkurs za đačke parlametne ''Mladi u pokretu''. Parlamenti mogu konkurisati za maksimalni iznos od 500 američkih dolara u dinarskoj protiv vrednosti. Krajnji rok za konkurisanje je 15. februar, a detalji se mogu pročitati na internet stranici Zaječarske inicijative www.zainicijativa.org
knjazevacinfo

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.