KARAVAN “FIĆA” KRENUO IZ NOVOG SADA

Izvor: Kurir, 21.Avg.2011, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAVAN “FIĆA” KRENUO IZ NOVOG SADA

NOVI SAD- Iz centra Novog Sada danas je krenuo karavan "fića” pod nazivom "Ture kroz Srbiju - fijat 500 Italija”, koji će u narednih sedam dana proći kroz istočni, zapadnii centralni deo naše zemlje.

Učesnike je na Trgu slobode pozdravio zamenik gradonačelnika Novog Sada Zoran Mandić, a oni su se potom sa svojim "limenim ljubimcima” uputili ka Vršcu.

Karavan, u kojem se nalazilo osam popularnih fića, potom će proći kroz Lepenski Vir, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zaječar, Kragujevac, Mokru goru, Valjevo i stići do cilja u Beogradu.

Tura je zamišljena kao vid podrške kulturnoj i prirodnoj baštini Srbije, kao i njenom turizmu, a jedinstven je način da se obeleži 150. godišnjica Italije i našeg prijateljstva s tom državom.

U realizaciju ovog projekta su učestvovali torinski "Fijat”, italijanska ambasada u Beogradu, Turistička organizacija Srbije, Udruženje SISTEMA, koje unaopređuje poslovanje Srbije i Italije, zatim Nacionalna komisija Uneska i osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.