Jovanović: O predsedniku će odlučiti građani, ne partije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: O predsedniku će odlučiti građani, ne partije

ZAJEČAR -

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da će na predstojećim predsedničkim izborima odlučivati ljudi, a ne partije, koalicije ili ambiciozni političari i da svako mora preuzeti odgovornost, kako bi se posao izgradnje moderne i evropske Srbije završio.

Uloga predsednika je da bude predsednik građana i da svako u njemu prepozna nešto, poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Jovanović u Zaječaru.

"Predsedničke izbore pre svega doživljavam kao priliku da ljudi odlučuju u ovoj zemlji više nego partije. Favoriti, procenti, matematičke koalicije, to je sve nešto što je mnogo manje vredno i što ne treba da bude u prvom planu", rekao je Jovanović, kako se navodi u saopštenju LDP-a.

"Mi smo generacija koja treba da napravi od Srbije zemlju u kojoj će živeti naša deca onakvim životom kakvim mi nikad nismo živeli. Nemamo pravo da svoju decu osudimo na život koji danas živimo zbog lične neodgovornosti, nespremnosti ili beskrajnog razočarenja", podvukao je Jovanović.

On je naglasio da se mora postići dogovor o poslu koji treba da se uradi nakon izbora.

Jovanović je naglasio da političari treba da pokažu malo više odgovornosti, pameti i poštenja pred Srbijom "od koje traže razumevanje i podršku".

"Kada danas govorimo o svim našim problemima, onda zapravo govorimo o ceni koju moramo da platimo zbog toga što nas je vodila loša politika. Zato je istina u Srbiji danas nešto sa čim ne možemo praviti kompromis", naglasio je lider izborne liste "Preokreta".
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.