Jelena Karleuša sabotirala rok koncert u Zaječaru

Izvor: Njuz.net, 14.Maj.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša sabotirala rok koncert u Zaječaru

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJK je donela transtapent "Nećemo rokere, Zaječar je grad turbo folka"

ZAJEČAR 14. maj 2011. (Njuz) - Više hiljada građana Zaječara skupilo se sinoć na glavnom gradskom trgu da bi uz koncerte mladih zaječarskih rok bendova proslavilo dan grada. Međutim, rok koncert je obeležio nesvakidašnji incident u režiji pop dive >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Jelene Karleuše koja se, kada je koncert otpočeo, pojavila na imporvizovanoj bini na drugom kraju trga i počela da peva svoje hitove.
Želeći da pošalje jasnu poruku šta je isprovociralo ovaj njen gest, Karleuša se na bini pojavila okružena transparentima “Nećemo rokere, Zaječar je grad turbo folka” i “Volovi na ražnju, pijani čupavci na bini, telci u publici”.
Iako je ozvučenje sa rok koncerta bilo mnogo glasnije, JK nije odustajala od svog performansa i pevala je sve jače i jače svoje najpoznatije hitove, posebno se trudeći da bude bučna u pauzama između rok pesama.
Poznata pevačica je uspela da pridobije simpatije jednog broja građana Zaječara, ali većini ovaj Karleušin ispad nije pokvario zabavu na rok koncertu u Zaječaru. Pojedinci su jedino proklinjali kišu koja im je donekle pokvarila provod. Bilo je i onih koji su, zbog sivog neba nad Zaječarom, bili zabrinuti za svoje ljubimice sa gitarama i bubnjevima, Ili, kako se najplastičnije izrazila jedna postarija gospođa:
- Jao, valjda su poneli neki fen od kuće, plašim se da će nazepsti sa tom dugom mokrom kosom po ovakvoj kiši.
Miloš Mileusnić
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=511927&fs=1

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.