Izvor: TimockeVesti.net, 28.Nov.2023, 06:07

JAVNI POZIV ZA STICANJE STATUSA „SERTIFIKOVANOG PARTNERA“

Istočna Srbija, 28. novembar – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) raspisala je javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.
Za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i seoska turistička domaćinstva koja proizvode, odnosno pružaju usluge na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo i koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu regionalnog brenda Balcanica Superior“.
Da bi neka kompanija stekla status „sertifikovanog partnera“ regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je samo da popuni obrazac prijave.
Obrazac prijave, kao i sve informacije, kriterijumi, i dokument koji definiše naknade za korišćenje brenda mogu se preuzeti  na veb stranici: www.balcanicasuperior.rs
Dodatne informacije se mogu dobiti putem elektronske pošte na adresu: dragan.milutinovic@raris.org ili na telefon 019/426-376
Članak JAVNI POZIV ZA STICANJE STATUSA „SERTIFIKOVANOG PARTNERA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.