I Zaječar kreće napred

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zaječar kreće napred

Dosadašnji rezultati postignuti u borbi sa kriminalom i odlučnost da se isteraju pacovi i obznane protivzakonite radnje na svim nivoima, Aleksandru Vučiću i SNS doneli su ogromno poverenje građana.

Višedecenijska apatija ujedinila je Srbiju u želji i naporima da svoju budućnost preusmeri na kolosek zakonski uređenog dela Evrope. Čitavom nizu ubedljivih lokalnih političkih trijumfa, nakon Kovina, Kosjerića i Zemuna,  po svim istraživanjima priključuje se i regionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << centar istočne Srbije –  Zaječar.
Obelodanjene malverzacije i pokrenute pravne sankcije protiv pulena bivše gradske vlasti, katastrofalno su srozale reputaciju odlazeće garniture URS-a i donele Naprednjacima ubedljivi primat u aktuelnoj kampanji lokalnih izbora.
Iako do samih izbora ima još čitavih 9 dana i izbacivanje najvrednijih aduta tek sledi, rezultati su gotovo izvesni u korist višestruke ubedljive prednosti SNS-a nad svim ostalim političkim opcijama. Rezultati istraživanja poverenja građana od strane Agencije Faktor Plus, pokazuju da je poverenje Zaječaraca u Srpsku Naprednu Stranku već prešlo potrebnu kvotu od 50%, dok su sve ostale stranke daleko ispod. Uprkos svom nemirenju sa predstojećim epilogom i očajničkom upinjanju da zasluže još jednu šansu, donedavna vladajuća struktura URS-a jedva je uspela da dogura do ivice druge dekade na 19%. Slede SPS sa 11%, DS sa 8%, LDP sa 6% i DSS sa 5% poverenja  izjašnjenih građana.
Ove rezultate više nego potvrđuju i tipujuće kvote u nekim zaječarskim kladionicama gde je prednost Naprednjaka još izraženija, čak 7 puta u odnosu na URS, i već je dostigla neverovatnih 1,05 za razliku od Dinkićevog tabora koji je čitavih 7,35 na uloženu sumu. Sve ostale opcije osim SPS-a imaju  dvocifrene kvote, čak do neverovatnih 45 koliko ima Grupa građana „Izbor za Zaječar“, što znači da bi na uloženu sumu od 100 dinara, dobitni iznos bio čak 4500 din.
Iako je tenzija prisutna u celom gradu, doza olakšanja i izvesnosti promena se i tek kako oseća. Sve više građana želi javno da podrži rad i napore Srpske Napredne Stranke, pa je porasla potražnja reklamnih majica sa logom SNS-a. Zaječarci su rešili da prekinu svoj status političkog siročeta i višegodišnje opozicioniranje republičkoj vlasti, te se bratski priključe ostatku Srbije u političkoj deratizaciji i trasiranju savremenog evropskog puta.

Ivan Božilović, dopisnik BKTVnews iz Zaječara
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.