Hotel “Sunce” prodat za 500.000 evra (video)

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel “Sunce” prodat za 500.000 evra (video)

Nekad renomirani hotel i simbol Sokobanje-hotel “Sunce” prodat je za pola miliona evra, prenosi “Moja TV”.

Novi vlasnik je “Pantelić d.o.o” iz Kraljeva, firma koja se bavi proizvodnjom hrane za životinje.


Kupoporodaja hotela u Srbiji nije ništa novo ni neobično, ali u konkretnom slučaju postoji nešto što izaziva sumnju u regularnost privatizacije. Apsurdno je što je hotel kompletno renoviran i sređen, a zatim prodat po upola nižoj ceni. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Prodaju je obavio Privredni sud u Zaječaru koji je vodio postupak stečaja. Na prvoj licitaciji početna cena prodaje hotela bila je oko million evra i taj postupak je proglašen neuspešnim.

Drugi postupak prodaje je obavljen 11. avgusta, a pošto je dostavljena samo jedna ponuda manja za 50 posto od ponuđene cene, morao se složiti i odbor poverilaca.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.