Izvor: Glas javnosti, 08.Maj.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazde i radnici protiv vlasti

Ničić: Ne širi dalje

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić juče je izjavio da strahuje od mogućih sukoba na Dan grada i pozvao je građane da ne dozvole da „uvezeni revolucionari iz Bora i zaječarski tajkuni ruše legalno izabranu vlast“. On je ocenio da iza najavljenog protesta ne stoji socijalni momenat već politički, jer u pozivima za prisustvovanje protestnom skupu na kraju piše „širi dalje“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << što „jasno ukazuje ko stoji iza protesta“.

300 besplatnih doručaka

Snežana Mitrović, direktor UTP „Srbija Tis“, najavila je da će od osam do 10 časova podeliti korisnicima Narodne kuhinje 300 besplatnih doručka.

- Odlučili smo da najsiromašnijim u našem gradu poklonimo jednodnevnu taksu koju naša dva preduzeća plaćaju za gradsko građevinsko zemljište - rekla je Mitrovićeva i pozvala Zaječarce i lokalnu vlast da se odrekne tog jednodnevnog prihoda i umesto da milione troši na gostovanja estradnih zvezda, više pažnje posveti standardu građana kojima su potrebni posao i hrana.

S obzirom da nam je objašnjeno da su Zaječarci potomci Rimljana, mora da je momče iz Braćevca potomak samog Gaj Galerija Valerija Maksimijana! Podseća, a?!

S obzirom da smo nedavno saznali da su Zaječarci potomci Rimljana, mora da je momče iz Bratujevca (čitaj: selo u blizini Zaječara, još neotkriveno kao kasnoantički lokalitet) potomak samog Gaj Galerija Valerija Maksimijana! Podseća, zar ne?!

Vise podseca na Kaligulu .Sva sreca ,za njega,da ne treba lekarsko uverenje da bi mogao da se bavi politikom.Ovo je zemlja Srbija!

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Besplatan doručak za sirotinju

Izvor: Kurir, 08.Maj.2009

ZAJEČAR - Na Dan grada 10. maj, za kada je zakazan veliki protest privrednika, preduzetnika i njihovih radnika, Ugostiteljsko-turističko preduzeće „Srbija-Tis“, koje je takođe pogođeno velikim taksama za gradsko građevinsko zemljište, zbog čega je i organizovan protest, podeliće korisnicima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.