Drama

Izvor: Kurir, 19.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama

ZAJEČAR - Na planini Rtanj kod Boljevca tokom vikenda događala se prava drama kada je na visini od 1.335 metara iznenada preminuo planinar „Pobede“ iz Beograda Vojkan Aleksić (45). Iskusnog planinara, koji se uspeo i na Monblan, Kavkaz i mnoge druge vrhove, pogodio je infarkt prilikom uspona severnom - težom stranom Rtnja, i to na 250 metara od vrha Šiljak. Planinari društava „Šiljak“ iz Boljevca“ i „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara na čelu s gorskim spasiocem Jelenkom Todorović spuštali su niz planinu mrtvo telo punih 12 sati.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dramatično spuštanje tela trajalo 12 sati

Izvor: Glas javnosti, 19.Jan.2009

ZAJEČAR - Na planini Rtanj kod Boljevca tokom vikenda vladala je prava drama nakon što je na visini od 1.335 metara iznenada preminuo planinar Planinarskog društva „Pobeda“ iz Beograda Vojkan Aleksić (45). Iskusni planinar, koji se uspeo i na Mon Blan, Kavkaz i mnoge druge vrhove, doživeo je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.