Đaci prvaci u Zaječaru dobijaju 480 novih računara!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci prvaci u Zaječaru dobijaju 480 novih računara!

Grad Zaječar će svim đacima prvacima do 1. decembra obezbediti po računar. Briga o deci nam je na prvom mestu. Na ovaj način ih uvodimo u svet korišćenja računara u edukativne svrhe, rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković za Best portal izjavio je da će đaci prvaci u Zaječaru, kao što je već obećano, biti opremljeni novom računarskom opremom.

Kako bi što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bolje pripremili najmlađe za savladavanje novih informacionih tehnologija i obezbedili im adekvatno mesto u savremenom globalnom svetu, Grad Zaječar će im darovati novu računarsku opremu. Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković za Best portal rekao je da je Grad Zaječar izdvojio sredstva za kupovinu 480 računara i da će te računare dobiti đaci prvaci.

Foto: AP/Tanjug

- Grad Zaječar će svim đacima prvacima do 1. decembra obezbediti po računar. Briga o deci nam je na prvom mestu. Na ovaj način ih uvodimo u svet korišćenja računara u edukativne svrhe. Verujem da će im to pomoći u savladavanju informacionih tehnologija i da će im olakšati svakodnevan vaspitno-obrazovni rad – rekao je Mirković.

(Telegraf.rs/ Izvor: Best)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Mirković: Za đake prvake u Zaječaru 480 računara

Izvor: Kurir, 02.Nov.2014

Grad Zaječar će svim đacima prvacima do 1.decembra obezbediti po računar. Briga o deci nam je na prvom mestu, istakao je predsednik Skupštine Zaječara..ZAJEČAR - Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković za Best portal izjavio je da će đaci prvaci u Zaječaru, kao što je već obećano,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.