Dačić: Osoba u venčanici muškarac

Izvor: B92, 02.Sep.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Osoba u venčanici muškarac

Beograd -- Osoba koja je obučena u venčanicu plašila vozače na području Bora je muškarac koji ima psihičke probleme, kaže ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Te informacije Dačić je, kako je rekao, dobio od načelnika Policijske uprave u Boru.

Dačić je i ranije izjavio da se traga za osobom koja je plašila vozače, te da je dobio informacije da se radi o psihički poremećenoj osobi.

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravi u tom mestu da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.

Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.