Izvor: Blic, 28.Jun.2022, 21:20

"Da smo razmišljali malo duže, MOŽDA MU NE BISMO SPASLI ŽIVOT": Vatrogasci Andrija i Saša su od sigurne smrti otrgli DEČAKA (3), a danas su dobili orden i najjači aplauz

Medalju za hrabrost, orden Miloša Obilića dobili su danas vatrogasci spasioci iz Zaječara koji su spasili od smrti trogodišnje dete koje je upalo u šaht, mlađi vodnik Saša Lalić i mlađi vodnik Andrija Trifunović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vatrogasci iz Zaječara koji su spasili trogodišnje dete iz šahta dobitnici odrena „Miloš Obilić“

Izvor: Danas, 29.Jun.2022, 11:48

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP Srbije, vatrogasci-spasioci iz Zaječara Saša Ilić i Andrija Trifunović, ovogodišnji su dobitnici Zlatne medalje za hrabrost - ordena Miloš Obilić, objavljeno je danas na Fejsbuk stranici Sektora za vanredne situacije MUP Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.