Cene ih u svetu

Izvor: Glas javnosti, 25.Jul.2009, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene ih u svetu

U Zaječaru žive vrhunski, svetski priznati amaterski umetnički fotografi. Oni su pre godinu i po dana osnovali jedino međunarodno udruženje tog tipa u Srbiji „Fotoklub 202 Zaječar“, čiji su članovi i umetnici iz Bangladeša, Argentine, Irana, Švedske, Amerike, Poljske, Slovenije...

Nešto u čoveku

Da bi fotografija bila umetnička, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mora u sebi da ima priču, dobru temu, tehnički kvalitet... Međutim, Raša Milojević ne ume da objasni kako se postaje umetnički fotograf.

- Verovatno je to nešto u čoveku, neobjašnjivo - ističe Milojević i potvrđuje da je, kao i u svakoj drugoj umetnosti, i za ovu potreban talenat.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.