Izvor: Blic, 22.Maj.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Ima još posla, treba nam više novih investitora

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je danas Zaječarsku pivaru, koja je u vlasništvu Hajnekena (Heineken) i poručila da je poslovna klima u Srbiji dobra, za šta su najbolji dokaz, kaže, investitori koji su, poput holandskog proizvođača piva, u zemlju došli pre 10 godina i u Srbiji šire svoje poslovanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić posetila Zaječarsku pivaru

Izvor: Beta Video, 22.Maj.2018

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila Zaječarsku pivaru. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Brnabić: Dobra poslovna klima u Srbiji

Izvor: RTS, 22.Maj.2018

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Zaječarsku pivaru, koja je u vlasništvu "Hajnekena", i poručila da je poslovna klima u Srbiji dobra, za šta su najbolji dokaz, kaže, investitori koji su, poput holandskog proizvođača piva, u zemlju došli pre deset godina i u Srbiji šire...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.