Bivši predsednik Privrednog suda u Zaječaru osuđen na dva i po godine zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši predsednik Privrednog suda u Zaječaru osuđen na dva i po godine zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je danas bivšeg predsednika Privrednog suda u Zaječaru Gorana Krstića na dve i po godine zatvora zbog trgovine uticajem u saizvršilaštvu.Po prvostepenoj presudi Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, u kaznu je uračunat i period od 9. decembra 2016. do 30. oktobra 2018. godine tokom koga je Krstić bio lišen slobode.

Bivšem predsedniku Privrednog suda u Zaječaru >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izrečena je i mera zabrane vršenja svih poziva u oblasti pravosuđa u trajanju od pet godina.

Sud je utvrdio da je Krstić tokom 2016. godine u Zaječaru i Boru sa bivšim predsednikom opštine Bor Brankom Rankićem, koji je u međuvremenu sklopio sporazum o priznanju krivice, bio posrednik prema stečajnom upravniku preduzeća "Polet" kako bi omogućio kupovinu te firme bivšoj direktorki Danojli Matijašević, za šta je tražio uslugu od 10.000 evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.