Napadaču na taksiste pravosnažno sedam meseci zatvora

Izvor: RTS, 14.Jun.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadaču na taksiste pravosnažno sedam meseci zatvora

V.D. (37) iz Zemuna osuđen je na sedam meseci zatvora, zbog nasilničkog ponašanja prema dvojici taksista u Beogradu 22. maja.
Osuđen je na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.
Sporazum je potvrdio sud presudom, koja je pravosnažna.
V.D. je 22. maja najpre pretio taksisti iz svog automobila i pratio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga od Brankovog mosta do Omladinskih brigada, a kada su stigli drugi taksisti u pomoć i preprečili mu put, on je izašao iz kola, udario jednog od njih i pobegao.
Inaće, V.D. je ranije osuđivan za ubistvo.
Na prvom saslušanju u tužilaštvu on je tvrdio da ga je taksista maltretirao i negirajući da je provocirao taksistu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Napadaču na taksiste - sedam meseci zatvora

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019

Pretio, pratio, a onda i fizički nasrnuo na taksiste..Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Vuk Danilović (37) iz Zemuna osuđen je na sedam meseci zatvora, zbog nasilničkog ponašanja prema dvojici taksista u Beogradu 22. maja...Osuđen je na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.