BIZNIS INKUBATOR CENTAR NUDI JOŠ POGONA ZA RAD

Izvor: Kurir, 11.Feb.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZNIS INKUBATOR CENTAR NUDI JOŠ POGONA ZA RAD

ZAJEČAR - U Biznis inkubator centru u Zaječaru popunjena je tek polovina ukupnih kapaciteta i pored olakšica koje daje lokalna samouprava, izjavio je direktor Dragan Tošić.

- Zakupnina se ne plaća prve godine, dok u drugoj godini rada preduzetnici plaćaju 25 odsto od tržišne cene. U trećoj godini njihove obaveze su 50 odsto, a u četvrtoj godini 75 odsto tržišne cene. To bi trebalo da podstakne građane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ubrzo otvore proizvodne i uslužne delatnosti i u preostalim halama - izjavio je Tošić.

U tri proizvodne jedinice, koje su otvorene u zaječarskom Inkubator centru, preduzetnici se sada bave dizajnom i štampom, kao i proizvodnjom konfekcije i nameštaja, a posao je u njima našlo tridesetak građana.

Osnivač Biznis inkubator centra je Gradska uprava u Zaječaru, a njegovi korisnici mogu tu privređivati najduže četiri godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Biznis inkubator centar u Zaječaru poluprazan

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2011, 07:07

ZAJEČAR - U Biznis inkubator centru u Zaječaru popunjena je tek polovina ukupnih kapaciteta i pored olakšica koje daje lokalna samouprava, izjavio je direktor Dragan Tošić...- Zakupnina se ne plaća prve godine, dok u drugoj godini rada preduzetnici plaćaju 25 odsto od tržišne cene. U trećoj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.