Zvao je ženu za pomoć u Milioneru, a onda se na telefon JAVIO MUŠKARAC - voditelj pokušao da ga smiri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 10:52

Zvao je ženu za pomoć u "Milioneru", a onda se na telefon JAVIO MUŠKARAC - voditelj pokušao da ga smiri (VIDEO)

Malo je falilo da mu ovaj poziv presedne.

Neobična scena viđena je u britanskoj verziji kviza "Želite li da postanete milioner?". Takmičar nije znao da da odgovor na postavljeno pitanje, pa je rešio da potraži pomoć supruge.

Bila mu je potrebna pomoć osobe koja zna nemački jezik. Međutim, kada su uspostavili vezu, s "druge strane žice" se začuo muški glas. Takmičar se uspaničio, a onda je shvatio da je u pitanju operater mobilne mreže koji objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je korisnik nedostupan.

- To je bio muškarac koji se upravo javio na Vaš telefon - rekao je voditelj kviza Džeremi Klarkson, koji uvideo da je ta njegova rečenica izazvala paniku kod takmičara.

- Ali opustite se, moglo bi biti potpuno nevina situacija - rekao je Klarkson.

Međutim, uspeli su da uspostave vezu kada su ponovo pozvali njegovu suprugu Elizabet. Takmičar je poslušao savet supruge i dao je tačan odgovor.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.