Žuti sneg prekrio Kinu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuti sneg prekrio Kinu (VIDEO)

Velika količina snega je napadala u regionu Sinđijangu, čiji su stanovnici na društvenim mrežama podelili slike i snimke fenomena Velika količina snega je napadala u regionu Sinđijangu, čiji su stanovnici na društvenim mrežama podelili slike i snimke fenomena. Najpre je pao "običan" beli sneg, a zatim je preko tog sloja pao i sneg žute boje. PROČITAJTE JOŠ - Parada pingvina otkazana zbog neuobičajeno toplog vremena Direktor meteorološkog instituta u Sinđijangu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << He Ćing objasnio je da je došlo do mešanja snega i peščane oluje. "Od prošlog petka, mnoga mesta u Sinđijangu su pod uticajem snažnih vetrova. U oblasti Karamaj je zabeležana peščana oluja. Snažni vetrovi su doneli pesak južno na gradove među kojima su Urumći i Šanđi. Zbog niskih temperatura, pesak je pao zajedno sa snegom", rekao je on. (b92)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŽUTI sneg pao u Kini! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018

Pojedine delove na severozapadu Kine prekrio je "žuti sneg", fenomen koji prema objašnjenju meteorologa nastaje kombinacijom snega i peščane oluje...Foto: YouTube/printscreen/South China Morning Post..Sneg, visine 10 do 20 centimetara, pao je u subotu u nekoliko gradova, a stanovnici su na društvenim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.