Žestoka svađa Aguera i Gvardiole tokom utakmice sa Totenhemom (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka svađa Aguera i Gvardiole tokom utakmice sa Totenhemom (VIDEO)

Britanski mediji će danima pisati o skandalu koji je izbio kod klupe Mančester sitija, na utakmici “građana” protiv Totenhema u okviru 2. kola Premijer lige.
Kvota u MaxBetu na pobedu Alavesa protiv Levantea je 2.30.
Pri rezultatu 2:2, kojim se naposletku i završila utakmica, trener Sitija Pep Gvardiola je rešio da izvede iz igre Serhija Aguera, strelca drugog pogotka.
Sa tom izmenom se nikako nije usaglasio Argentinac, pa je pokušao da ignoriše svog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trenera dok je išao ka klupi. Odbio je da se pozdravi sa njim, ali i da ga pogleda u lice, što je naljutilo Španca koji mu se potom isprečio na putu.
Aguera je to još više razbesnelo, te su se njih dvojica uneli jedan drugome u lice i razmenili veliki broj teških reči. Srećom, uspeli su da se priberu da ne dođe do fizičkog sukoba, mada je pitanje kako bi se završilo da se nije umešao Gvardiolin pomoćnik, koji ih je razdvojio.
Međutim, sasvim sigurno su oni nastavili ovu svađu izvan stadiona, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko Aguero bude kažnjen zbog ovog nepoštovanja stratega “građana”.
Even Sergio Aguero has had enough of Pep Guardiola acting when the camera is on him. 😂 pic.twitter.com/rHY0e6x9yq
— 9 (@EnRouteAnfield) August 17, 2019


The post Žestoka svađa Aguera i Gvardiole tokom utakmice sa Totenhemom (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola objasnio kako je došlo do sukoba sa Aguerom

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 11:37

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je posle utakmice sa Totenhemom (2:2) da je sukob koji je imao pored terena sa svojim igračem Serhiom Aguerom izgledao strašnije nego što je to zapravo slučaj.. Kvota u MaxBetu na to da će Lester ostati neporažen na gostovanju Čelsiju na Stamford...

Nastavak na 011vodič.com...

Povukao se najbolji levi bek Ostrva! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

Englez namerava da se oproba i u trenerskim vodama...Danas nas čeka nastavak drugog kola Premijer lige, od 15 časova imamo duel Šefilda i Kristal Palasa dok nas od 17:30 časova čeka duel bivših šampiona, Čelsija i Lester Sitija...Nekadašnji igrač "plavaca" Ešli Kol se nalazi na "Stamford Bridžu",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.