Žene se često vežu za muškarca jer misle da im je on jedina šansa

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2020, 08:00

Žene se često vežu za muškarca jer misle da im je on jedina šansa

Mnogi muškarci kažu da je nemoguće razumeti žene jer imaju svoju žensku logiku i pristup stvarima. Ali psiholog Mihail Labkovski zna da je harmoničan odnos sa muškarcem moguć za svaku ženu.
On objašnjava da je odnos muškarca i žene poseban i drugačiji od svih ostalih odnosa. Prvo što bi žena trebala znati kada se upušta u vezu je ko je ona zapravo. Nijedna žena neće biti zanimljiva muškarcu ako ne zna ko je i šta voli.
Ako želite da imate uspešnu vezu, prvo što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << treba da prestanete je da sažaljevate same sebe. Tek tada ćete shvatiti koliko je svako poseban na svoj način, a bez samopouzdanja ništa nećete postići. Neke žene se preterano vežu za jednom muškarca iz straha da im je on jedina šansa za ljubav.
Boje se da će ostati same i izgubiti jedinu osobu sa kojoj imaju kakvu takvu vezu. Labkovski napominje da usamljenost nije nedostatak ljubavi, već nedostatak ličnih interesa. Ako čitav svoj svet mijenjate zbog nekoga, to znači da nemate svoj svet.
Svako bi trebao da poradi na samopouzdanju kako se ne bi doveo u situaciju da postane talac nezdrave veze. Nijedna žena na svetu ne bi trebala trpeti nekoga ko joj se ne sviđa u vezi. Ako vam se ne sviđa način na koji se muškarac ponaša, ne treba da ga opravdavate, poštujte sebe i ne dozvolite da se niko prema vama ponaša sa nepoštovanjem.
Zdravi ljudi uvek prvo biraju sebe jer veza u kojoj se samo jedna strana trudi, može da vam donese samo stres i psihičku nestabilnost. Svaki sukob u porodici, poslu, ljubavi ili prijateljstvu odraz je samo vašeg unutrašnjeg sukoba.
Zbog toga ne treba samo da se brinete o drugima, već treba prvo da se brinete o sebi. Sreća ne zavisi od vanjskih okolnosti, već od vas samih. Prvava ljubav može biti srećna samo ako je uzvraćena. A tajna srećne veze je da nema tajni.
Infpult

The post Žene se često vežu za muškarca jer misle da im je on jedina šansa appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.