Žene rođene u ova tri znaka su teške kao crna zemlja, bežite od njih – nisu za brak

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 21:48

Žene rođene u ova tri znaka su teške "kao crna zemlja", bežite od njih – nisu za brak

Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće!

Žene u ova tri horoskopska znaka veoma teško ostvaruju ljubavnu vezu. Jednostavno imaju takav karakter koji im otežava opstanak u zajednici.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije da te ne poštuju kao osobu. Takvi su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u početku su interesantni, ali to samopouzdanje vremenom preraste u nadmoćnu prirodu sa kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagovati na nekoga ko im preti, na nekoga čija je ličnost tako intenzivna i moćna kao njihova. Najvažnije je da znate da oni ne žele da njihova veza bude borba za prevlast.

Device

Postoji jedna stvar koju ljudi ne vole kod Devica - to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Od vas će očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao ako se osećate loše jer ste izneverili njena očekivanja. Ona oseća pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene Škorpija su jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Poseduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizovani i odgovorni. Ono što im nedostaje je posvećenost. Rade stvari na određeni način i mrze kada moraju da se prilagode željama drugih ljudi. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti da bi se ovakva žena posvetila vezi sa vama. Većina muškaraca je ostala razočarana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.