Žene, opuštene, muškarci to ne primećuju tokom seksa

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Apr.2023, 08:31

Žene, opuštene, muškarci to ne primećuju tokom seksa

DR 2. april 2023. 02:33

Foto: pekels.com/iamvmr

Sasvim je prirodno ako ste malo nesigurni u krevetu. Dobra stvar je što muškarci ne primećuju ili se sećaju određenih stvari u koje je žena nesigurna, makar i da ih primete. Dakle, pre nego što vam sledeći put nešto postane na put zadovoljstva, pročitajte sledeće stvari i ostavite se.
Kako si glasan Sve dok ne vrištite od bola ili ste više tihi, zaista nije važno koji nivo decibela koristite >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da biste se izrazili.
Tvoj čudan izraz lica Sigurno nećete izgledati kao da ste ušli u bogomolju, i to je sasvim u redu! Pogledajte svog čoveka – sigurno i on ima „čudan“ izraz lica.
Pimples Čak ni one koje možda imate na čudnim mestima. Bilo da imate akne, bubuljice na zadnjici ili male ružičaste izrasline koje izgledaju kao bubuljice, ali su upravo urasle dlake, malo je verovatno da će muškarac posegnuti za lupom da ih pregleda. Njegove oči su uprte u glavnu atrakciju.
Koliko se znojiš Nekoliko kapi rose ili mali vodopad – čoveku neće biti važno. Njemu je jedino bitno (ako je pravi mužarac) da ste vi zadovoljni tokom samog čina.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.