Izvor: Njuz.net, 28.Nov.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog zaplene velike količine marihuane Srbiji preti nezapamćen bedak

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSTARA PAZOVA, 28. novembar 2019, (Njuz) – Policijske akcije koje su rezultirale zaplenom velikih količina marihuane mogle bi da dovedu do nezapamćenog bedaka u celoj Srbiji, tvrde stručnjaci.
– Svi pokazatelji govore da se talas bedaka nezaustavljivo približava Srbiji i da njegov prvi udar možemo osetiti već narednih dana, kaže Mihailo Popović iz Republičkog tetrahidrokanabinološkog zavoda koji je proglasio crveni alarm uzbune zbog nastupajuće nepogode.
– Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sada možemo reći da će posledice biti jako ozbiljne, a proces oporavka dug i neizvestan – upozorava ovaj stručnjak koji priznaje da je i sam prilično smoren zbog ovakvog razvoja situacije, naveo je on.
Prema njegovim rečima, povremena pojava bedaka nije neuobičajena, ali njegov ovoliki intezitet još nije zabeležen.
– Po svemu sudeći, ovo će biti najveći i najduži bedak otkad postoje njegova statistička merenja. Teško je pretpostaviti šta će ostaviti iza sebe, ali prognoze su prilično mračne. Ne bih da spekulišem, ali ne piše nam se dobro – zaključio je ubedačeni Popović.
Građani ozbiljno shvataju ova upozorenja, već uveliko spremaju zalihe, ali neizvesnost i strah koje donosi budućnost ne mogu se sakriti.
– Obišao sam ceo grad da bih obezbedio količine neophodne za prevazilaženje bar prvog naleta bedaka, ali se plašim da su nedovoljne. Pričao sam sa drugarima iz ostatka Srbije i svuda je situacija ista – zabrinuto priča Marjan Đorđević iz Beograda – Po onome što čujem, svuda se tražio paket više, ali teško je podmiriti potrebe ovolikog tržišta. Sad nam ne preostaje ništa drugo sem da gledamo u nebo i nadamo se da bedak neće potrajati – poručio je on i dodao da mu jedinu nadu daje nedavno otopljavanje odnosa sa Albanijom i mogućnost prelaska njene granice samo sa ličnom kartom.
Bojan Savić

The post Zbog zaplene velike količine marihuane Srbiji preti nezapamćen bedak appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.