Zastrašujuće: Srela se sa smrću oči u oči i izbegla je za dlaku

Izvor: NaDlanu.com, 28.Feb.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuće: Srela se sa smrću oči u oči i izbegla je za dlaku

Zastrašujući snimak sa jednog pružnog prelaza stiže nam iz holandskog Ajndhovena. Video je deo kampanje osvešćivanja javnosti o opreznom prelasku preko pruga, a objavila ga je železnička kompanija ProRail.

Dramatični video zabeležen sigurnosnom kamerom, prikazuje rampu koja se spušta pred prolazak voza, dok za to vreme nekoliko pešaka užurbano prelazi preko pruge.Kad je rampa već spuštena, prilazi joj žena u tamnijoj odeći, provalči se ispod nje i kreće preko pruge. Na snimku se vidi kako se, prelazeći, osvrnula nalevo odakle je dolazio voz... Kako je izgledalo njeno suočavanje sa smrću, pogledajte na snimku...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.