Zarađuje 10.000 dolara mesečno, a sve što mu je potrebno su krompir i hemijska olovka

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarađuje 10.000 dolara mesečno, a sve što mu je potrebno su krompir i hemijska olovka

Aleks Kreg, 24-godišnjak sa severa Teksasa, zarađuje i do 10.000 dolara mesečno zahvaljujući svom biznisu pod nazivom "Krompir pošiljka". Sve što mu je potrebno su krompiri i hemijska olovka.

Ovaj genijalac rešio je da razvije biznis slanja personalizovanih poruka na krompiru. Kupac može da pošalje ovakvu poruku kome god poželi i pritom da ostane anoniman. Iako je njegova devojka rekla da je to "najgluplja ideja ikada", Alkes sada zarađuje preko 100.000 dolara godišnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Počeli smo da promovišemo ovaj biznis na Reditu, i za dva dana smo zaradili 2000 dolara od narudžbina. Znao sam da je to to. Jedino što ljude sprečava da rade ono što žele u životu su strah i sumnja u sebe - priča Aleks.

Aleks se nije plašio neuspeha niti je mislio da je njegova ideja gubljenje vremena. On ovakve krompir pošiljke naplaćuje između osam i 10 dolara, a na kupcu je da osmisli šta i kome želi da poruči na taj način.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) REKLI SU MU DA IMA NAJGLUPLJU IDEJU NA SVETU: Sada zarađuje 10.000 dolara mesečno!

Izvor: Kurir, 16.Avg.2015

Kada je Aleks Krejg rekao devojci svoju biznis ideju, odgovorila mu je da je to najgluplja stvar za koju je čula. Ipak, bez obzira na komentare okoline, Krejg je svoju viziju pretočio u stvarnost...Aleks je započeo posao sa krompirima, onlajn posao gde klijenti plaćaju 9 do 10 dolara za krompir na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.