On zahvaljujući krompiru zarađuje 10.000 dolara mesečno: Kako?

Izvor: B92, 16.Avg.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On zahvaljujući krompiru zarađuje 10.000 dolara mesečno: Kako?

Ovaj dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Sjedinjenih Država tvrdi da mesečno zarađuje 10.000 dolara (približno oko 9.000 evra) putem interneta. Kako? Tako što, verovali ili ne, ljudima na kućnu adresu šalje krompire sa porukama.

Iako na prvi pogled, kada vidite kako izgleda, Aleks Kreg ne deluje kao genijalni preduzetnik koji zarađuje bar 30 puta više novca od njegovog prosečnog vršnjaka iz Srbije - ne sudite o knjizi prema koricama.

Aleks je pokrenuo svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajt - Potato Parcel (http://www.potatoparcel.com/) u maju i, mada je njegova devojka rekla da je to "najgluplja ideja na svetu", ispostavilo se da ljudi širom SAD žele jedni drugima da šalju krompire sa porukom.

Poruke su anonimne i za sada ovaj servis funkcioniše samo u Americi. Mada, ko zna? Kako je krenulo, možda Kreg proširi svoje poslovanje...

Postoje dve varijante krom-poruka koje možete poslati:

1. Poruka na velikom krompiru, koja košta 10 dolara

2. Poruka na srednjem krompiru, koja košta 8 dolara

Osim što je dokazao da poseduje izuzetan smisao za biznis, Aleks Kreg u snimku koji ćete upravo pogledati izgovara i nešto što će vas naterati da se zamislite.

"Rekao bih da su dve stvari koje nas sve sputavaju u životu strah i sumnja... Strah od neuspeha i strah da gubite vreme, kao i sumnja u to da zapravo možete da uradite nešto veliko".

Aleks takođe navodi kako najzanimljiviji deo kod „posla“ kojim se bavi nije zarada, već sama činjenica da on, kao pojedinac, može jednom porukom na krompiru da promeni nečiji život, bar na trenutak.

Izvor: Mondo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.