VIDEO: Na najgluplju ideju mesečno zaradi 10.000 dolara

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Na "najgluplju ideju" mesečno zaradi 10.000 dolara

Aleks Krejg je dvadesetčetvorogodišnjak iz Teksasa koji mesečno zarađuje 10.000 dolara.

To možda ne bi ni bilo tako čudno da mu za njegov "poslovni poduhvat" ne treba samo kilogram krompira i vodootporni marker. On, naime, šalje kovertirane krompire s ispisanim porukama na njima. Na krompiru se može nalaziti bilo kakva poruka, jer krompir "trpi sve".

Iako je Krejgu devojka rekla "da je to najgluplja ideja koju je ikad čula", nije posustao, a samo od prve pošiljke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaradio je 2.000 dolara.

"Svi koji posustaju zbog sumnje u sebe imaju veliki problem. Kad prestanete da sumnjate, tek onda možete napraviti nešto veliko", kazao je on.

Poruka na krompiru košta između osam i 10 dolara.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.