Zagrepčanki eksplodirao ajfon pored glave

Izvor: NaDlanu.com, 08.Sep.2013, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrepčanki eksplodirao ajfon pored glave

Ljubici Marić (28) iz Zagreba njen Ajfon 4S zazvonio je a potom i eksplodirao tik pored glave nakon što je tokom noći bio na punjaču.

Malo pre jutra Ljubici je zazvonio telefon, ali pošto su svi spavali, pustila je neko vreme da zvoni. Ustala je i krenula prema telefonu. Kada je prišla telefonu, Ajfon je odjednom eksplodirao, i to baš blizu njene glave. Na mobilnom telefonu je popucalo staklo, a zvučnika od eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uopšte nije bilo. Komadići telefona razleteli su se po podu sobe.Zanimljivo je da je mobilni uprkos eksploziji i dalje radio. Šteker nije pregoreo a punjač je bio neoštećen."Posumnjali smo da se dogodio kratki spoj, ali sve instalacije su bile u redu", rekao je Ljubičin suprug Zoran.Neugodno iznenađenje dočekalo ih je i u servisu, gde ajfon prvo nisu hteli da prime, jer su tvrdili da im je telefon sigurno. Na kraju su rekli da garancija ne važi a da popravka košta nešto više od 200 evra.Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.