ZVENIČNO Perišić zadužio dres Bajerna

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVENIČNO Perišić zadužio dres Bajerna

Sada je i zvanično. Ivan Perišić predstavljen je u Bajernu iz Minhena. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju nemačkog kluba, Hrvat je stigao iz Intera na jednogodišnju pozajmicu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,85 na igru 0-2 u meču Bajern – Herta.
Iskusni fudbaler će do 30. juna 2020. godine da bude pozajmljen Bavarcima, koji će na isteku pozajmice, imati mogućnost da otkupe ugovor od Intera.
– Ivan će nam pomoći velikim iskustvom – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je sportski direktor Bajernaa Hasan Salihamidžić.
– Ima dobru tehniku, fleksibilan je u napadu. Siguran sam da će se brzo uklopiti jer poznaje dobro i Bundesligu i trenera Nika Kovača.
Iako dolazi sa “Čizme” Ivan ima iskustvo u Bundesligi. Hrvat je ranije igrao za Volfsburg i Borusiju iz Dortmunda.
– Drago mi je što ću ponovo da igram u Bundesligi. Bajern je jedan od najvećih klubova u Evropi. Želimo da osvojimo sva domaća takmičenja, ali i Lugu šampiona – poručio je Perišić.
Iako nema nigde informacije koliko su Nemci morali da plate Interu jednogodišnju pozajmicu Perišića, spekuliše se da je reč o pet miliona. Na kraju sezone, ukoliko budu želeli da otkupe njegov ugovor, Bavarci će morati da plate 20 miliona evra.
Ivan Perišić , Bayern Munich Inter Milan
#FCBayern have signed Croatia international Ivan Perišić. The World Cup runner up will join the club on loan from Inter Milan with immediate effect. #ServusIvan #MiaSanMia pic.twitter.com/gHJVZtxYOC
— FC Bayern English (@FCBayernEN) August 13, 2019


The post ZVENIČNO Perišić zadužio dres Bajerna appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bajern predstavio novo pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Hrvatski internacionalac će biti u Bavarskoj makar godinu dana...Posle reči Kontea da ne vidi svrhu Perišića u svom 3-5-2 sistemu postalo je jasno da je igrač Intera slobodan u odabiru naredne sredine...Ono što je bilo i najavljeno, danas je potvrđeno...Ivan Perišić je "sleteo" kod Kovača,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.