Bajern predstavio novo pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern predstavio novo pojačanje! (foto)

Hrvatski internacionalac će biti u Bavarskoj makar godinu dana.

Posle reči Kontea da ne vidi svrhu Perišića u svom 3-5-2 sistemu postalo je jasno da je igrač Intera slobodan u odabiru naredne sredine.

Ono što je bilo i najavljeno, danas je potvrđeno.

Ivan Perišić je "sleteo" kod Kovača, u pitanju je jednogodišnja pozajmica sa opcijom otkupa po kraju juna 2020. godine.

"Ivan će nam pomoći sa svojim višegodišnjim iskustvom nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na najvišem internacionalnom nivou. Tehnički je snažan i fleksibilan u ofanzivi. Siguran sam da će se Ivan uklopiti brzo pošto već poznaje Bundesligu a i našeg trenera", izjavio je Hasan Salihamidžić koji vrši funkciju sportskog direktora kluba iz Minhena.

Der #FCBayern hat den kroatischen Nationalspieler Ivan Perišić verpflichtet. Der Vize-Weltmeister wechselt mit sofortiger Wirkung auf Leihbasis von Inter Mailand nach München. #ServusIvan

Zur Presseerklärung: https://t.co/DCCe7fwXmN pic.twitter.com/LCjUSZboGN

— FC Bayern München (@FCBayern) August 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.