ZOLA IZABRAO NAJLEPŠU ZADRUGARKU! Evo kako je Miksi reagovala! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 25.Nov.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA IZABRAO NAJLEPŠU ZADRUGARKU! Evo kako je Miksi reagovala! (VIDEO)

Veliki šef dao je zadrugarima izazov, te su oni trebali da izaberu najlepšu stanarku i najlepšeg stanara u Beloj kući. Na red je došao Lazar Čolić Zola, koji je svojim izborom jasno poslao poruku svim zadrugarima.
– Što se tiče devojaka, svaka je lepa na svoj način. Ja ću izabrati Miljanu, kad nije ljuta, kad je nasmejana, njeno lice mi se najviše sviđa i njena lepota me je najviše privukla – izjavio je Zola, a onda je izabrao za muškarca Vladimira Tomovića.
Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su imali mnogo nesuglasica u u prethodnom periodu, Miljani Kulić su prijali ovi komentari.



The post ZOLA IZABRAO NAJLEPŠU ZADRUGARKU! Evo kako je Miksi reagovala! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NIZAK UDARAC! Maja odlučila da vrati Miljani za SVE, pa je isprovocirala za sastankom!

Izvor: Press, 26.Nov.2019, 10:55

Nakon što je Veliki šef zadao zadrugarima novi izazov da izaberu najlepšeg cimera i cimerku, ustajali su jedno po jedno i iznosili svoje mišljenje. . Foto:pink. Dok je Miljana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.