NIZAK UDARAC! Maja odlučila da vrati Miljani za SVE, pa je isprovocirala za sastankom!

Izvor: Press, 26.Nov.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIZAK UDARAC! Maja odlučila da vrati Miljani za SVE, pa je isprovocirala za sastankom!

Nakon što je Veliki šef zadao zadrugarima novi izazov da izaberu najlepšeg cimera i cimerku, ustajali su jedno po jedno i iznosili svoje mišljenje.
Foto:pink
Dok je Miljana Kulić iznosila svoje mišljenje, Maja Marinković odlučila je da se obračuna sa zadrugarkom. Naime, Maja je izabrala za najlepšeg Vladimira Tomovića, ali onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Miljani zadala jak udarac.
Foto: TV Pink Printscreen

Za najlepšu zadrugarku biram Milicu Kemez, volela bih da se družim sa tobom napolju. Za muškarca biram Zolu, harizmatičan je - govorila je Miljana, a onda ju je Maja prekinula doskočicom. Joj, ja zaboravi Zolu. Izvini Zola, zaboravila sam te - provocirala je Maja, a Kulićeva joj nije odgovorila na to. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Maja otkrila detalje nesreće koja ju je zadesila dok je bila mlađa: Pregazili su me i voz i automobil!

Izvor: Press, 26.Nov.2019

Tokom dana Maja Marinković ispričala je zadrugarima kakva nesreća joj se dogodila kada je bila mlađa. Naime, Marinkovićeva je ispričala da je išla na ringišpil, gde joj je preko noge prešao vozić za decu. Međutim, to nije sve, jer je Maja imala nesreću i kada ju je automobil...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.