Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIV JE MILAN Tri crvena i preokret “rosonera” u Đenovi, Reina odbranio penal Šeneu (VIDEO)

Trener Milana Marko Đampaolo preživeo je bar do sledeće nedelje. Milan je posle proekreta slavio u Đenovi sa 2:1 i tako prekinuo crnu seriju od tri poraza. Posle prvih 45 minuta činilo se da se sprema potop gostiju sa San Sira.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Juventusa u Milanu protiv Intera je 2.75. “Derbi d’Italiji” se igra u nedelju od 20.45.
Danac Lase Šene, pojačanje iz Ajaksa proteklog leta, doveo je domaćina u vođstvo iz slobodnog udarca u 41. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Međutim, tada tek kreću muke Đenovljana. Prvo je Rikardo Saponara u poslednjim trenucima prvog poluvremena dobio crveni karton. U nastavku brojčanu prednost milanskig tim je iskoristio.
Francuz Teo Ernandez je u 52. minutu izjednačio, a samo nekoliko minuta kasnije, dosuđen je jedanaesterac za goste. Rukom je igrao Biraski, a posle intervencije VAR-a sudija je pokazao na belu tačku, a igrača Đenove poslao u svlačionicu. Frenk Kesi je bio siguran sa 11 metara, a domaćini sa dva igrača manje ništa nije mogao.


Milan je igrao skoro 25 minua sa dva igrača više, ali je u 80. minutu pocrveneo i fudbaler gostiju Kalabrija zbog dva žuta kartona. U finišu su domaćini napadali, a Lase Šene je bio tragičar. U trećem minutu sudijske nadoknade nije uspeo iskusni vezista da postigne gol sa bele tačke, odnosno golman “rosonera” Pepe Reina mu je odbranio udarac, pa su sva tri boda otišla u Milano.

Posle sedam kola na dnu tabele su klubovi iz Đenove. Crveno-plavi su pretposlednji, a “fenjer” drži ove sezone očajna Sampdorija sa samo jednim trijumfom u sezoni. Ceo meč za Đenovljane odigrao je nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović.
SERIJA A – 7. KOLO
Subota
Đenova – Milan 1:2 (1:0)
(Šene 41, c. k. Saponaro 45+2, Biraski 56 – Ernandez 52, Kesi 57 penal, c. k. Kalabrija 80)
SPAL – Parma 1:0 (1:0)
(Petanja 35, c. k. Strefeca 70)
Verona – Sampdorija 2:0 (1:0)
(Kumbulja 9, Muru autogol 81)
Nedelja
12.30 Fjorentina – Udineze
15.00 Roma – Kaljari
15.00 Atalanta – Leće
15.00 Bolonja – Lacio
18.00 Torino – Napoli
20.45 Inter – Juventus



The post ŽIV JE MILAN Tri crvena i preokret “rosonera” u Đenovi, Reina odbranio penal Šeneu (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Reina prošao put od pakla do raja! Primio najsmešniji gol u karijeri, pa odbranio penal u 93. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2019

Kakvo veče Pepea Reine u Đenovi! Iskusni čuvar mreže je prošao put od pakla do raja na Luiđi Ferarisu, primio jedan od najsmešnijih golova u karijeri, a onda u 93. minutu odbranio jedanaesterac Laseu Šeneu i doneo velika tri boda svom timu. Rosoneri su posle preokreta savladali Đenovu na Luiđi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.