ŽIRIJU NEMAČKOG TALENTA POZLILO: Srpkinja zamešala ogromnom pozadinom i izazvala GAĐENJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIRIJU NEMAČKOG TALENTA POZLILO: Srpkinja zamešala ogromnom pozadinom i izazvala GAĐENJE! (VIDEO)

Je li ovo realno?

Nataša Kraun, Šveđanka srpskog porekla, fokusirana je samo na jedno, a to je da zvanično postane vlasnica najveće zadnjice na svetu. Sada je pokazala svoje umeće u nemačkoj verziji emisije za talente.

Ona je ranije govorila kako jede neverovatne količine hamburgera, testenine i pice. Visoka je 1.55 metara, a teška 130 kilograma.

Snimak iz emisije koji je preplavio društvene mreže, a na kojem je ova plavuša pokazala svoje umeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zavrtela prvo grudima, pa onda ogromnom zadnjicom, izazvao je more komentara i različite reakcije, a žiri je sve vreme tokom njenog nastupa gledao u neverici.

- Često zvocaju, misle na moje zdravlje, na moju budućnost... Teško im pada to što sam drugačija. Često me nazivaju kravom, ali ne shvataju zašto ja ovo radim. Nemaju u glavi uopšte to da mene ovo čini srećnom - govorila je ona pre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.