ZILHA TUŽILA EDA ZA IZDRŽAVANJE DECE, A NA SUDU SE NIJE POJAVILA: Fetićeva advokatica za Pink.rs otkrila i zbog čega se supružnici danas nisu suočili u sudnici!

Izvor: Press, 21.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZILHA TUŽILA EDA ZA IZDRŽAVANJE DECE, A NA SUDU SE NIJE POJAVILA: Fetićeva advokatica za Pink.rs otkrila i zbog čega se supružnici danas nisu suočili u sudnici!

dis Edo Fetić rano jutros napustio je Belu kuću i zaputio se ka rodnom Novom Pazaru, gde je danas održano ročište povodom tužbe njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik, koja ga je tužila za izdržavanje dece, a kako smo ranije saznali tražila je i 40% od njegovog honorara u ''Zadruzi 3''.
Foto:pink
,
Foto: Pink.rs/O. Bogdanović
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Međutim, Zilha se danas nije pojavila u sudu u Novom Pazaru, budući da je sa decom otišla na planinu, gde oni provode zimski raspust, odakle se i obratila na društvenoj mreži Instagram. Fetićeva advokatica se nakon suđenja oglasila za Pink.rs.
Foto: Instagram.com/instagram

- Zilha je sa decom na Zlatiboru, pošto je raspust. Nije se danas pojavila, jer je otputovala. Čekamo ishod, dobićemo rešenje da li je usvojena privremena mera, da li je odbijena ili je prihvaćena i u kojoj meri. Treba još neki dokazi da se podnesu. Zilha je tužila Edisa za izdržavanje dece, to je donošenje privremene mere za plaćanje izdržavanja dece do pravosnažnog okončanja razvoda braka - rekla je za Pink.rs Fetićeva advokatica.
Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com

Inače, Zilha je pre manje od mesec dana podnela papire za razvod od Edisa koji ju je javno, pred milionskim auditorijumom prevario sa Draganom Mitar. Edo i Zilha iz braka imaju troje maloletne dece.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako su mu deca na prvom mestu, onda bi bilo najbolje da nađe neki kompromis: Dok je Edo na SUĐENJU, Dragana mu iz "Zadruge" poručila OVO!

Izvor: Press, 21.Feb.2020

Dragana Mitar je prilikom svoje posete Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu otkrila da li strahuje zbog susreta Edisa Fetića i njegove supruge Zilhe Karišik, sa kojom se danas sastaje na sudu. . ...

Nastavak na Press...

ZAVRŠENO NAPETO SUĐENJE Edo napustio sudnicu, njegov izraz lica je rekao sve! Zilha ga ispalila

Izvor: Blic, 21.Feb.2020

Danas je održano suđenje između Edisa Fetića i njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karašik, a bilo je veoma burno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.